~$منال$ 【« فريقَ الاشرآف »】
تسجيليّ : 22/09/2012 مُشآركاتيّ : 1691 تـقييميّ : 2158 نقآطيّ : 45 آلجنس : دولتيّ : مزآجيّ :
| موضوع: اكلات رمصانيه بالصور الأربعاء يونيو 26, 2013 11:48 pm | |
| [b style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0);"]المكونات:[/b]
ملعقتين كبار زبدة
بصلة متوسطة الحجم مقطعة مكعبات صغيرة
7حبات فطر طازج او علبة فطر صغيرة ممكن تستخدمى المعلب بس الفرش احلى مقطعة جوانج
2م كبيرة دقيق
نحتاج الى مرقة دجاج حوالى 3اكواب او تستخدمى ماجى
كريمة فرش (كريمة خفق)
ليمون معصور حوالى نص ليمونه او حسب رغبتك
[b style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0);"]الاضافات الاخيرة: هذا اختيارى انا احبها كده جربوها[/b]
دجاج مسلوق ومفتت سبق وان سلقناه فى المرقة الى استخدمانها للشوربةكسبرة خضرا مفرومة ناعمملح - فلفل اسود
الطريقة: طبعا ممكن بعد ما تنضج تقدميها زى ما هى اما انا احب اضيفلها دجاج مسلوق ومفتت وكسبرة خضرا مفرومة وليمونوهدا شكلها وقدمتها مع خبز وسلطة == [b style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0);"]شوربة العدس بالخضار[/b]نحتاج الى : كوب عدس ينقع لمدة ربع ساعه تم نصفيهـ
بطاطس متوسطة الحجم
جرزه وسط او صغيرة
بصله متوسطة
فصين ثوم كاملين
حوالى 3-4 اكواب مرقة
ليمون
للوجه:
بصلة محمره فى زيت زيتون حتى تذبل ونزين بيها الوجه وهذا اختيارى
الطريقة بالصور: بعدين نطحنها فى الخلاط مش كثير ونعصر عليها شوية ليمون وكمون وفلفل اسود ونشوف ملحها ونضع شوية من خلطة البصل وزيت الزيتون عليها ونزينها بالخبز المحمص والبقدونس [b style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0);"]شوربة الشريمب بالخضار والكريمة[/b]مره حلوة وممكن تستخدمى اى نوع سمك ان شاء الله انزل الطريقة بالسمك المرة الجاية نحتاج الى : شريمب مغسول ونظيف غير مطبوخ بالقشرة
شريمب مطبوخ جاهز
كرافس حوالى عودين كبار
بطاطس متوسطة الحجم
جرزه وسط او صغيرة
بصله متوسطة
فصين ثوم
حوالى 2-3 اكواب مرقة
نص علبه كريمة
ملح وزعتر وفلفل اسود وكمون
مكرونه اى نوع انا استخدمت الربطة على شان شكلها حلو والاطفال بيحبوها
ملعقة دقيق مدوبه ماء اذا احتجنا اليهم وفى اغلب ما يحتاج لان المكرونه بتخلى الشوربة تمسك
الطريقة بالصور: وبعد ما نطفى عليها ممكن نضيف ملعقة زبدة وهدا اختيارى بس بيعطى طعم حلو وهدا شكلها عند التقديم == وشوربة الخضار[b style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0);"]سبق ونزلت طريقتها بالتفصيل هنا[/b][b style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0);"]الحقوا (( عشاى الفاخر ابو 5نجوم vs اكل المطاعم وللمرة التانية بالصوروالتفصيل الممل)[/b]وتقدم بالعافية مع خبر محمص يا سلام وهدا شكلها ثانيا: السلطات[b style="background-color: rgba(255, 255, 255, 0);"]سلطة المكرونة بالخضار[/b]نحتاج الى: مكرونه اى نوع انا استخدمت الى فى الصورة فاصوليا حمرا معلبة ذرة معلبه فلفل الوان او الى متوفر عندك بصل جزر نعناع مجفف وسماق على الوجه الصوص: المقادير حسب الافراد
نحتاج الى مايونيز+ زبادى+ زيت زيتون + ليمون+ شوية خل (اختيارى)+ ثوم+ملح وفلفل اسود
الطريقة: نخلط جميع المكونات ونضيف ليهم الصوص ونحركهم وشوية نعناع ونرش على الوجة نعناع مجفف وسماق وتوكل ونقدمها بهدا الشكل او الشكل الى تحبيه منقول | |
|
~$منال$ 【« فريقَ الاشرآف »】
تسجيليّ : 22/09/2012 مُشآركاتيّ : 1691 تـقييميّ : 2158 نقآطيّ : 45 آلجنس : دولتيّ : مزآجيّ :
| موضوع: رد: اكلات رمصانيه بالصور الجمعة يونيو 28, 2013 3:44 am | |
| | |
|
حلاوتي بشقاوتي 【« رقآبة عآمهَ »】
تسجيليّ : 23/09/2012 مُشآركاتيّ : 6627 تـقييميّ : 9405 نقآطيّ : 309 آلجنس : دولتيّ : مزآجيّ :
| موضوع: رد: اكلات رمصانيه بالصور السبت يونيو 29, 2013 4:08 pm | |
| [b class="Apple-style-span" style="font-family: Arial, Tahoma; font-size: 18px; font-weight: bold; color: rgb(0, 0, 0); "]طرح جميل ومميز سلمت يمناك ع الانتقاء والسرد لاحرمنا الله من عبير تواجدك دمت بسعادهـ بحجم السمآء لقلبك طوق من الياسمين[/b] | |
|
~$منال$ 【« فريقَ الاشرآف »】
تسجيليّ : 22/09/2012 مُشآركاتيّ : 1691 تـقييميّ : 2158 نقآطيّ : 45 آلجنس : دولتيّ : مزآجيّ :
| موضوع: رد: اكلات رمصانيه بالصور الأحد يونيو 30, 2013 4:45 am | |
| | |
|
ارتِوآء 【« فريقَ الاشرآف »】
تسجيليّ : 22/09/2012 مُشآركاتيّ : 1616 تـقييميّ : 1767 نقآطيّ : 17 آلجنس : دولتيّ : مزآجيّ :
| موضوع: رد: اكلات رمصانيه بالصور الخميس يوليو 11, 2013 5:22 am | |
| يعطيكك العآفيهه ع الططرح وديءء | |
|